presswood pallets

Presswood pallets

Beschikbaar op bestelling Film en palletisering

De voorgevormde houten pallet is gemaakt van houtspaanders die met een hars zijn geassembleerd, grijpt in elkaar en bespaart ruimte bij de opslag. ISPM15 behandeld, kan de voorgevormde houten pallet voor de export worden gebruikt. De voorgevormde houten pallet is licht van gewicht en vormt een economische oplossing voor het vervoer van uw goederen.

€ 10,74

(excl. BTW)

Nog € 300,00 Excl. BTW voor gratis verzending!
Interne afmetingen lengte mm
Interne afmetingen breedte mm
Dynamische belasting (Kg)
Plots
Per

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
120 € 0,00 Tot € 0,00
Aantal
De minimale bestelhoeveelheid voor het product is 6.
Print
 

Gratis levering
vanaf 300€ excl. BTW

 

Verzending binnen 48u

 

Het team is beschikbaar

De houten Presspalletis gemaakt van gedroogde houtspaanders gemengd met hars. Dankzij zijn samenstelling garandeert het een optimale veiligheid omdat het beschermt tegen vochtigheid en temperatuurschommelingen.

De voorgevormde houten pallet is economisch, licht, herbruikbaar en nestbaar, wat betekent dat hij weinig ruimte inneemt bij de opslag.

Milieuvriendelijk, de voorgevormde houten pallet is volledig gerecycleerd en recycleerbaar. Bovendien voldoet het aan de PEFC-norm en is het afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

De voorgevormde houten pallet heeft geen spijkers of schroeven en de afgeronde randen maken het palletiseren gemakkelijker en vermijden het risico van beschadiging van films en hoezen.

De voorgevormde houten pallet is ideaal voor de export, heeft een wereldwijd verkregen sanitaire goedkeuring, voldoet aan de ISPM15-normen en is vrijgesteld van antiparasitaire behandeling. Bovendien is het een speciaal maritiem containerpallet, dat het mogelijk maakt de ruimte en het laden van containers te optimaliseren.

D/SS/PRESPLT/600X800/500
  • Registreer

Registreer

Heeft u al een account?
Meldt u aan of wijzig uw paswoord.